Lomakausi alkaa! Kuuluuko lomasuunnitelmiisi lueskelu tai vaikkapa uimassa käynti lasten kanssa? Tutustu Kestovaippayhdistyksen verkkokaupan kivoihin tarjouksiin tai liity jäseneksi. Samalla tuet yhdistyksen toimintaa kaikkialla Suomessa.

Iloisen kesälomakampanjamme aikana 14.6.-24.6. liittyvät uudet jäsenet saavat tervetuliaislahjana ylimääräisen Kesto-lehden numeron ilmaiseksi. Uusille jäsenille toimitetaan normaalistikin uusin Kesto-lehti ilmaiseksi kotiin – nyt saat kampanjalahjana vielä toisen numeron mukavaksi lukupaketiksi. Jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi jäsenyyssivultamme.

Voit ilmoittaa toivomasi lehden numeron lisätietokentässä. Oletuksena lähetämme numeron 2/15, jossa on mm. kätevä vaippailumateriaalien ABC. Jos haluat lueskella useampia numeroita, voit tilata ne täältä.

Kesätarjouksena saat myös kätevät, imukykyiset PUL-vuoritetut vaippapussimme alennushintaan! Imukykyisten PUL-pussien avulla kannat kotiin vaipat tai vaikkapa märät uikkarit ja pyyhkeet. Löydät vaippapussit täältä. Tarjous on voimassa 14.-24.6.

Kestovaippayhdistyksen verkkokauppa toivottaa iloista alkukesää!