Lauantaina 23.4. Kestovaippayhdistyksen aktiivit järjestävät Suuren vaipanvaihtotempauksen viidellä eri paikkakunnalla: Espoossa, Kuopiossa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa. Kestovaippayhdistyksen verkkokauppa järjestää tempauksen kunniaksi arvonnan kaikkien viikonloppuna 23.-24.4. liittyvien uusien jäsenten ja verkkokaupassa asioivien asiakkaiden kesken. Liity jäseneksi tai tilaa verkkokaupasta 23.-24.4, niin saat tilaajalahjaksi ilmaisen Kesto-lehden ja olet mukana Kestokuplis-vaippapussin (à 15 €) arvonnassa!

Suuri vaipanvaihtotempaus on osa isoa kansainvälistä the Great Cloth Diaper Change -tapahtumaa, jossa eri puolilla maailmaa järjestettävissä tapahtumissa yritetään kestovaipanvaihdon maailmanennätystä vaihtamalla lapsille kestovaippoja yhtaikaisesti tasan kello 11 paikallista aikaa. Tempauksen ajatuksena on tuoda kestoilijoita yhteen ja kertoa kestovaipoista aitona vaipatusvaihtoehtona myös heille, jotka uskaltautuvat pukemaan lapselleen kestovaipan ensimmäistä kertaa. Tervetuloa tempaukseen! Löydät sen sivut täältä

Tempauksissa järjestetään vaipanvaihdon lisäksi myös mm. arvontoja ja vaippakirppiksiä. Osallistujilla on myös mahdollisuus liittyä tempauksen yhteydessä Kestovaippayhdistyksen jäseniksi ja tulla tukemaan yhdistyksemme kansallista toimintaa kestovaippojen ja kestävän elämäntavan hyväksi Suomessa. Jos et pääse paikalle, mutta jäsenyys kiinnostaa, voit liittyä yhdistykseen myös verkkokauppamme kautta täällä Tervetuloa jäseneksi!

Tempauksen kunniaksi Kestovaippayhdistyksen verkkokauppa järjestää arvonnan kaikkien viikonloppuna yhdistykseen liittyvien uusien jäsenten ja verkkokaupastamme tilaavien kesken. Jos liityt jäseneksi tai tilaat tuotteita Kestovaippayhdistyksen verkkokaupasta 23.-24.4., olet mukana iloisen Kestokuplis-vaippapussin arvonnassa. Viikonloppuna jäseniksi liittyvät ja verkkokaupasta tilaavat saavat myös ylimääräisen Kesto-lehden ilmaiseksi tilaajalahjaksi. Voit valita lehden numeron itse (ks. kuvaukset). Jos et toivo tiettyä numeroa, saat lahjaksi lehden 2/15, jossa on mm. hyödyllinen kestovaippamateriaalien ABC.

Iloista tempauspäivää ja tervetuloa ostoksille!